ROBOTIK KODLAMA ATÖLYESİ

Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı (KEV) tarafından okulumuza kazandırılan Robotik Kodlama Atölyesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; Bandırma Kaymakamı sayın  Engin Aksakal, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü  sayın Mutlu Aslan, Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı(KEV) Yönetim Kurulu Başkanı sayın  Yavuz Demiralay, okul müdürümüz  sayın Nezih Badaş, müdür yardımcılarımız  Özlem Memiş ve Batuhan Kaya ve ögretmenler ve öğrenciler katıldı.   Açılış konuşmasını gerçekleştiren Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay, “Çocuklarımızın eğitimini çok önemsiyoruz. Onların en iyi şekilde daha üst sınıflarda ve okullarda okumaları ve bilgi sahibi olmalarını istiyoruz. Bandırma Kültür Eğitim Vakfı’nın 2023 yılında Bandırma’nın eğitimine, kültürüne, doğa ve amatör sporlarına 1 milyon 488 bin lira katkısı var. Bu katkının 734 bin lirası burs verme sürecinde gerçekleşiyor. Bandırma ve çevre ilçe doğumlu İlköğretim, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs veriyoruz. Diğer kültürel faaliyetlerimiz için de bu yıl yaptığımız harcama 754 bin kadar. Toplamda bir buçuk milyon liraya yakın Bandırma’nın eğitimine, kültürüne verdiğimiz bir destek söz konusu. Bunu görev olarak kabul ediyor ve hizmet vermekten mutlu oluyoruz.” dedi. Programın devamında  sınıf Öğretmenimiz Öykü Selvi ögrencileriyle birlikte  Robotik Kodlama Atölyesinde yapmış oldukları çalışmaları sergilediler.

14.12.2023 56

14-12-202314-12-202314-12-202314-12-202314-12-2023