Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 08:50- 14:30
Isınma: Doğalgaz(Kalorifer)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: KURUMUMUZUN YAPIM YILI 2009 DERSLİK SAYISI 15 KIZ ÖĞRENCİ SAYISI 147 ERKEK ÖĞRENCİ SAYISI 169 TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI 316 DESTEK EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİ SAYISI 7 DERSLİK BAŞINA DÜŞEN ÖĞRENCİ SAYISI 22 ÖĞRETMEN BAŞINA DÜŞEN ÖĞRENCİ SAYISI 14 ÖĞRETMEN SAYISI 22 İDARECİ SAYISI 1 YARDIMCI PERSONEL SAYISI 0

WEB - https://cemilkayailkokulu.meb.k12.tr

Adres - KAYACIK MAH. KORE ŞEHİTLERİ SK. İLKÖĞRETİM OKULU NO: 12 BANDIRMA / BALIKESİR

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Kayacık Mahallesi TOKİ Konutları BANDIRMA